A szerző által dedikált könyvek csak itt kaphatók! Megrendelem a könyvet!

É.L.E.T. - MÓDSZER I.
Az életed megértésének könyve
Útmutató a lelki rezgésszinted emeléséhez

Ez a kötet teljes önzetlenségből íródott minden (16 év feletti) korosztály számára. Lelkileg nagyon mélyről jöttem, de mióta boldog, sikeres, egészséges és kiegyensúlyozott életet élek, a legfontosabb célom, hogy másoknak is segíthessek rátalálni erre a csodálatos állapotra. 21 év önfejlesztő és másokat is segítő munkám során kialakult bennem egy rendszer, melyet É.L.E.T.-módszernek neveztem el. Az Élettámogató, Lélek, Elme, Test szavak rövidítéséből kialakuló ÉLET az, aminek ma már mélységes tiszteletében élek. A nagybetűs ÉLET maga a boldogság, a kisbetűs élet azonban valami más, ami eltorzult társadalmunkban sajnos legtöbbünket jellemez. Te is azért jöttél a Föld nevű bolygóra, hogy a nagybetűs ÉLET-edet élhesd! Az É.L.E.T.-módszer egy élvezetes hangvételben kidolgozott, személyes példákkal illusztrált rendszer, amelynek segítségével ezt te is elérheted. Ehhez már most két fontos alapszabályt adok át neked:

  1. Ha emelkedik a lelki rezgésszinted, akkor növekszik a boldogságod is.
  2. A fejlődésed érdekében a lelkeddel, a testeddel és az elméddel egyaránt szükséges foglalkoznod!

A siker elérése érdekében a könyvben bemutatok 21 gyakorlati módszert is, így nemcsak a miérteket, hanem a hogyanokat is a kezedbe adom.

Várlak szeretettel erre a csodálatos kalandra a boldogabb ÉLET-ed felé vezető úton!

A szerző

A szerzőről

Dr. Dittrich Ernő a Pécsi Tudományegyetem oktatója, kutatója, aki az elmúlt 21 évben végzett lelki önfejlesztése és mások segítése során állhatatosan kereste a spirituális utak közérthető és racionális magyarázatát. Az emberiség jövőjéért aggódó 5 gyermekes apaként írt első könyvében (A jövő neve Élet – Megoldás a klímaváltozásra, avagy a változás 6 programja) a társadalmi változások egyik fő mozgatórugója a lelki rezgésszint tudatos emelése. Annak érdekében, hogy ez tömegesen is megvalósulhasson, mindenkinek a saját életében szükséges ezt megteremtenie. Ezért a szerző kidolgozta az É.L.E.T.-módszert, amellyel nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy hozzájáruljon az emberek boldogságszintjének emelkedéséhez...

Megrendelem a könyvet!

Soma Mamagésa véleménye az É.L.E.T-módszer I. című könyvről

Először 2023. év elején hallottam Dittrich Ernőt egy podcast-ben, és azonnal magával ragadott. Nemcsak a tartalom, az érezhetően mögötte levő hatalmas tudás és tapasztalat, de az alázat, a kedvesség és a tenni akarás, ami mindkét eddigi könyvét jellemzi.

Már az előző könyvében (és sok-sok előadásában) leírta, elmondta azt, amire ez a könyv épül: „A legnagyobb klímavédelem, ha a lelki fejlődésedet állítod az életed középpontjába.”

Ebben számára az alapokat Dr. David R. Hawkins világhírű tudattérképe adja, ahol az alapvető érzelmekhez tartozik egy mérhető rezgésszint (1000 a maximum). Számomra lenyűgöző (és hálát kiváltó), hogy Ernő sorsfeladatának érzi azt, hogy segítsen megemelni az emberiség rezgésszintjét. És teljes mértékben igaza van! Ez fogja döntően meghatározni közös otthonunk, a Föld sorsát!

Ebben a könyvében Ernő nemcsak tanácsot, hanem kalácsot is ad, vagyis jónéhány technikát, gyakorlatot, javaslatot, útmutatást arra vonatkozóan, hogyan lehetünk boldogabbak, hiszen a legtöbb, amit a világnak adhatunk, ha egyre inkább a saját életünket éljük, amit tiszta szívből (és nem egoból) élvezünk. Köszönet neki ezért a közérthető nyelvezetért, amiben nagyon ott van, hogy ő mérnök és egyetemi tanár. Így azt a célközönséget is eléri, akik eddig csak vagy legfőképp racionálisan szemlélték a világot.

Spitzer Gyöngyi - Mamagésa , spirituális tanító és író, előadóművész.

Miért érdemes elolvasni ezt a könyvet?

  • Mert ebben a könyvben teljesen racionális szinten érthetővé válik mindaz, amit eddig spirituális hókuszpókusznak véltél, vagy érthetetlen volt a számodra!
  • Mert mire a könyv végére érsz, jelentősen mélyül az önismereted és új rétegeket fogsz felfedezni magadban!
  • Mert 21 db olyan gyakorlati módszert ad neked ez a könyv, melyek könnyen beépíthetők az életedbe és emelik a lelki rezgésszintedet, ezáltal egyre boldogabb leszel.
  • Mert tisztába került a test, az elme és a lélek rezgésszintjeivel, ezáltal sokkal jobban meg fogod érteni önmagadat és a környezetedben élő embereket is.
  • Mert pontos képet kapsz arról, hogy valójában mi az ego, hogy épül fel benned és miként rombolja a boldogságodat nap mint nap.
  • Mert eszközöket kapsz a kezedbe ahhoz, hogy az egod mögé láss, és ezáltal kikerülj egy csomó olyan csapdát, amelybe ezen ismeretek nélkül a jövőben beleesnél, ahhoz hasonlóan, ahogy eddig a múltadban történt.
  • Mert ez egy élvezetes és magas lelki rezgésszintű könyv, amelynek elolvasása már önmagában is emeli a lelki rezgésszintedet.
  • Mert ha ezt a könyvet elolvasod, akkor nemcsak a saját boldogságodért, hanem mások boldogságáért is hatékonyabban fogsz tudni tenni

Ingyenes tartalmak

Kapcsolat

Gyakran ismételt kérdések

Én már annyi spirituális könyvet olvastam, nem hiszem, hogy ez a könyv újat mond nekem!
Az É.L.E.T.-módszer 21 év munkájának az eredménye. Szóval ez nem egy összecsapott mű. Így biztos vagyok benne, hogy fog újat mondani neked. Szerzőként mindig az volt a bajom a spiritualitással, hogy a spirituális mesterek jó része olyan ködösen fogalmaz, hogy azt a legtöbb hétköznapi ember nem tudja megérteni. A másik problémám az volt, hogy a különböző szerzők sokszor egymásnak ellentmondó állításokat tettek. Az É.LE.T.-módszer tudományos tényekre épített logikusan megalkotott rendszer, amelynek révén a spiritualitás letisztult és elsajátítható lelki fejlődési, boldogságkeresési eszközrendszerré formálódik az olvasó számára. Azáltal, hogy értünk valamit, nemcsak érezzük annak helyességét, sokkal hatékonyabbá válunk boldogságunk keresésében.

Mi az a lelki rezgésszint?
A lelki rezgésszintek rendszerét dr. David R. Hawkins pszichiáter professzor dolgozta ki a kineziológia tudományos módszereinek segítségével. Ez azt mutatja meg, hogy valójában ki mennyire boldog. Tudniillik az egonk sokszor ámít minket ebben a tekintetben is. A valódi boldogságszintünk annál nagyobb, minél magasabb a lelki rezgésszintünk. Jelen könyv pontosan bemutatja dr. David R. Hawkins rendszerét és mint annak egy fontos alapelemét integrálja az É.L.E.T.-módszerbe. Azonban az előző állítás fordítva is igaz: ha emeled a lelki rezgésszintedet, akkor egyre boldogabb leszel. Ezért az É.L.E.T.-módszer fontos alapelve, hogy megtanítson arra, miként tudod emelni a lelki rezgésszintedet és ennek hatására hogyan válhatsz egyre boldogabbá.

Az É.L.E.T.-módszer miben más, mint a többi spirituális módszer?
A könyvben átadandó tudás az É.L.E.T.-módszer három alapszabályára épül, melyek célja az egoban rejlő káros programok transzformálása és a lelki rezgésszint emelése. Hogy mélyebben megértsd ezt a három szabályt, az alábbiakban részletesebben bemutatom, hogy valójában ez mit is jelent:

1. szabály: Nem lehet kizárólag a test vagy az elme vagy a lélek csiszolásával megváltozni. Mind a három „egojátszóteret” fejleszteni kell ahhoz, hogy tartós sikert érj el!
2. szabály: Minden olyan tevékenység, aktivitás, módszer, amely a test–lélek–elme kilengéseit mérsékli, az helyes az Életedben és emeli a lelki rezgésszintedet, azaz átformálja az egodat.
3. szabály: Az érzelmek ereje az elme erejének 100-szorosa, a test ereje az elme erejének 10-szerese. Szóval a 3 „egojátszótér” erejének aránya egymáshoz képest: lélek : test : elme = 100 : 10 : 1.

A három szabályból többek között az következik, hogy a gyógyulás vagy az elérni kívánt változás a lélekből kiindulva a legeredményesebb, mert ott egyetlen érzelem megváltoztatásával min. 100 érzelmi és 10 testi kivetülési alkalmat tudsz semlegesíteni. Tehát a legnagyobb erőt az alacsony rezgésű érzelmeink magasabb rezgésű érzelemmé történő transzformálásával lehet elérni,

Megrendelem a könyvet!

VÉLEMÉNYEK

"Hol tartunk vajon a lelki fejlődésben? Hogyan juthatunk még tovább harmóniánk és boldogságunk megtalálásában? A megértés könyve ezekre a kérdésekre keresi a választ és mutat lehetséges alternatívákat a szerző által kifejlesztett É.L.E.T. módszer segítségével. Megismerhetjük a lélek, az elme és a test rezgésszintjeinek jellemzőit, ráláthatunk az akadályozó ego főbb eszközeire, megérthetjük az elme túlhajszoltságának következményeit, és láthatjuk az alacsony lelki rezgésszint életünkre gyakorolt hatását is. Hogyan kerülhetjük el ezeket a csapdákat? A könyv második felében útmutatást kapunk az önfejlesztéshez lélek, elme és test szintre ható gyakorlatok által, melyek könnyen beilleszthetők a mindennapi életünkbe."

Pap Judit | pszichológus, kineziológus

"Azt hiszem, mindannyian arra vágyunk, hogy kimondhassuk egyszer: "boldog vagyok". Sokan azonban nem tudják - még ha tennének is a saját boldogságukért -, hogy merre induljanak és mi legyen az első lépés ezen a hosszú, néha végtelennek tűnő úton...
Véleményem szerint ez az a könyv, amely olyan gyakorlati megoldásokat ad a kezünkbe, amelyeket ha megfogadunk és apránként beépítünk a mindennapjainkba, tökéletes "szamárvezetőként" tudnak funkcionálni az É.L.E.T. iskolájában. Ott, ahol nem csak evickélni akarunk, túlélni vagy esetleg sodródni az árral, hanem minden percet, minden pillanatot boldogan, mosolyogva, örömmel megélni és átélni!"

Kreitner Krisztina | kommunikációs szakember, jógaoktató

"E könyv, iránytűje lehet az életednek.
Szívből ajánlom mindazoknak, akik az Élet útvesztőiben nélkülözik a testi-lelki egészséget, magányosan, vagy akár félelemben élnek.
A szerző rávezet arra, hogy kitűzd a célodat, és a saját életed irányítójává válj."

Murányi József (Munyi) | TeLeSZel tanácsadó

"Tiszta szívből ajánlom ezt a könyvet a fiatalabb korosztály számára is. Soha sincs túl késő vagy korán elkezdeni a belső utat.
A könyv segít megérteni önmagunkat és másokat is. Bárki számára megoldást kínál az élettámogatóbb mindennapok eléréséhez a rezgésszintünk emelése révén. Érthetően elmagyarázza egónk hatalmát felettünk és segít szép fokozatosan leépíteni azt.
Tökéletes útmutató, ami megadja a kezdő löketet a spirituális út elkezdéséhez.
Egy csodálatosabb és könnyedebb jövő érdekében mindenkit biztatok, hogy olvassa el a könyvet és eltökélten gyakorolja a benne leírtakat.”

Barabás Kata | gimnáziumi hallgató

Rendelés

Könyv - Jövő
Könyv - Jövő

A szerző által dedikált könyvek csak itt kaphatók!

Megrendelem a könyvet!
Book - Future
Book - Future

A szerző által dedikált könyvek csak itt kaphatók!

Megrendelem a könyvet!
Hangoskönyv
Hangoskönyv

A VOIZ.HU szolgáltatásán keresztül elérhető.

voiz.hu
E-book
E-book
Hamarosan elérhető
Könyv - É.L.E.T
Könyv - É.L.E.T

A szerző által dedikált könyvek csak itt kaphatók!

Megrendelem a könyvet!
Hangoskönyv
Hangoskönyv
Hamarosan elérhető
E-book
E-book
Hamarosan elérhető
összesen: 0 Ft

Adatok

Kupon érvényesítés
Végösszeg: 0 Ft

Számlázási adatok

Szállítási adatok